Laatste nieuws

25 juni: Ook de laatste partij in de playoffs gespeeld en is nu verwerkt in de eindstand van de competitie. De playoffs zijn gewonnen door Fred Slingerland met 2,5 uit 3.

Fred Slingerland is de clubkampioen van seizoen 2023/2024!

25 juni: Het open rapidtoernooi is gewonnen door Gert-Michiel de Niet, hij bleef met een score van 8 uit 10 iedereen voor. De eindstand is nu beschikbaar.

18 april: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest de laatste wedstrijd van het seizoen tegen LSG 4. De wedstrijd eindigde in een flinke overwinning. Bij afwezigheid van Ed Noordijk heeft Kees de Korte een verslag gemaakt van de wedstrijd.

Ed Noordijk heeft een jaaroverzicht gemaakt van de verrichtingen van ons eerste team.

18 april: De rapidcompetitie is gewonnen door Gert-Michiel de Niet. Fred Slingerland werd tweede en Gideon v.d. Bent veroverde de derde plaats. De uitslagen en de eindstand zijn nu beschikbaar.

4 april: Oegstgeest heeft voor de zesde keer de Bollencup gewonnen. Ed Noordijk maakte een kort verslag van de wedstrijd.

26 maart: Oegstgeest speelde afgelopen zaterdag uit tegen Het Spaarne 1. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

6 maart: De notulen van de ledenvergadering (7 september 2023) zijn nu beschikbaar.

3 maart: Oegstgeest wist afgelopen zaterdag mooi te winnen van DSC Delft 3, de eindstand was 5,5 - 2,5. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

7 februari: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest tegen DD. We verloren helaas met 5,5 - 2,5. Ed Noordijk maakte een kort verslag van de wedstrijd.

4 februari: Na de tweede rapid-avond staat Gert-Michiel de Niet bovenaan gevolgd door Gideon v.d. Bent en Fred Slingerland. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

21 december: De KNSB wedstrijd tegen Promotie eindigde in een gelijk spel. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

6 december: De tweede bekerwedstrijd van Oegstgeest ging helaas verloren. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

6 december: De eerste rapid-avond is gewonnen door Fred Slingerland. Gert-Michiel de Niet en Johan Boots. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

28 november: Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen koploper HWP Haarlem. We verloren helaas met 5-3. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

5 november: In de tweede wedstrijd van Oegstgeest werd gelijk gespeeld tegen Kennemer Combinatie 3. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

11 oktober: Ook de eerste bekerwedstrijd van Oegstgeest werd gewonnen. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

19 september: Oegstgeest heeft de eerste wedstrijd ruim gewonnen, een goed begin. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

1 september: Het nieuwe schaakseizoen gaat beginnen. Op donderdag 7 september wordt de algemene ledenvergadering gehouden. De notulen van de vorige ledenvergadering (1 september 2022) staan hier. Op donderdag 14 september begint de interne competitie. De jaaragenda wordt zo snel mogelijk na de ledenvergadering bijgewerkt.