Laatste nieuws

7 december: De uitslagen van ronde 12 en de tussenstand van de interne competie zijn nu beschikbaar.

3 december: Afgelopen donderdag heeft Oegstgeest A thuis gewonnen van het sterke LSG B. Ed Noordijk maakte een verslag.

25 november: Dit weekend speelde Oegstgeest uit tegen Schaakmat Westland, ook deze wedstrijd eindigde in mineur. Playing captain Ed Noordijk maakte een verslag.

8 november: De wedstrijd Oegstgeest tegen Santpoort van afgelopen zaterdag eindigde in een klein drama. Thuis werd met maar liefst 1-7 verloren. Ed Noordijk maakte het verslag.

2 november: De eerste rapid-avond is gewonnen door Gert-Michiel de Niet. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

22 oktober: In de strijd om de KNSB-beker verloor Oegstgeest in de eerst ronde van RSR Ivoren Toren. Captain Ed Noordijk maakte een verslag.

8 oktober: Oegstgeest 1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen S. Landau uit Axel. Het werd een gelijk spel: 4-4. Dit keer zijn er zelfs twee wedstrijdverslagen: een verslag van Ed Noordijk en een verslag van Wilfried Binnendijk.

8 oktober: De volledige agenda voor 2018/2019 is nu beschikbaar.

18 september: De notulen van de ledenvergadering van 6 september 2018 zijn nu nu beschikbaar.

17 september: Ons eerste team is prima begonnen met een overwinning op het sterke Messemaker. Captain Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

14 september: De indeling van de teams staat nu online.

13 september: De startranglijst voor de interne competitie staat staat hier.

13 september: Vanavond (13 september) begint de interne competitie. Bij verhindering uiterlijk donderdagavond 18.30 een berichtje (telefoon of e-mail) aan Ed Wagemans.