Laatste nieuws

17 maart: De uitslagen van ronde 24 en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

14 maart: Goed nieuws over Oegstgeest 1. Afgelopen zaterdag werd Philidor verslagen met 3,5 - 4,5. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

12 februari: Gisteren speelde Oegstgeest 1 thuis tegen Alphen. Helaas kwamen we niet verder dan een gelijkspel. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

4 februari: Afgelopen donderdag is de tweede rapidavond gespeeld. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

20 december: Onze eerste team heeft afgelopen zaterdag helaas verloren van Leiderdorp. Playing captain Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

1 december: De eerste rapidavond is gewonnen door Gideon v.d. Bent. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

30 november: De wedstrijd van Oegstgeest tegen Voorschoten eindigde ondanks het ratingverschil in een stevige nederlaag. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

7 november: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest uit tegen LSG 3. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel: 4 - 4. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

25 oktober: De eerste bekerwedstrijd van ons eerste team liep niet naar wens. We verloren met 1,5 - 2,5 van Erasmus uit Rotterdam. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

11 oktober: De tweede wedstrijd van ons eerste team verliep wat minder goed dan de eerste wedstrijd. Er werd thuis verloren van Schaakhuis uit Den Haag. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

26 september: De jaaragenda is bijgewerkt met de externe wedstrijden en bijzondere avonden.

21 september: De invallers leverden een belangrijke bijdrage aan de eerste overwinning van Oegstgeest 1. VAS 3 werd in de uitwedstrijd met 3,5 - 4,5 verslagen. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

19 september: De notulen van de ledenvergadering (1 september 2022) zijn nu beschikbaar.

31 augustus: Morgen, 1 september, wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Op donderdag 8 september begint de interne competitie. De jaaragenda wordt zo snel mogelijk na de ledenvergadering bijgewerkt.