Laatste nieuws

9 juli: Fred Slingerland heeft het snelschaken gewonnen. Hij bleef iedereen voor met de mooie score van 10,5 uit 11. Peter Koymans werd tweede met 10 uit 11. Duleen van Gunsteren werd derde met 8,5 uit 11. De eindstand staat hier.

26 juni: Joop Piket heeft het rapidtoernooi gewonnen. Fred Slingerland werd tweede met evenveel punten maar net iets minder weerstandspunten. De uitslagen en de eindstand zijn nu beschikbaar.

11 juni: Joop Piket staat bovenaan na de eerste rapidavond. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

1 juni: Fred Slingerland is opnieuw clubkampioen geworden. Hij eindigde in de play-offs gelijk met Duleen van Gunsteren met 2 punten uit 3 partijen. Het onderlinge resultaat was in dit geval beslissend. Peter Koymans en Joop Piket eindigden samen op de derde plaats.

1 juni: De uitslagen van ronde 32 en de eindstand van de interne competie zijn nu beschikbaar. Gisteravond is ook de finale van de LeiSB beker gespeeld. Het team van Pilidor bleek te sterk, we verloren helaas met 2-6.

14 mei: Afgelopen zaterdag is het Senioren- en Veteranenkampioenschap gehouden. Ed Noordijk maakte een verslag van het toernooi.

10 mei: Volgende week donderdag (17 mei) beginnen de play-offs. De top 4 van de interne ranglijst (Joop Piket, Duleen van Gunsteren, Fred Slingerland en Peter Koymans) spelen dan om het clubkampioenschap. De andere schakers gaan gewoon verder met de interne competitie. Je kunt dan voor de derde keer in een jaar dezelfde tegenstander krijgen.

10 mei: Nog even een herinnering: zaterdag 12 mei organiseert Oegstgeest weer het Senioren- en Veteranenkampioenschap van de LSB. Neem svp contact op met Geert v.d. Wulp als je nog mee wil doen.

24 april: Oegstgeest heeft ook de wedstrijd tegen De Zwarte Pion voor de LeiSB-beker gewonnen. Playing captain Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

22 april: Oegstgeest 1 is kampioen geworden door DD 2 met 3-5 te verslaan. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd en blikt terug op een goed seizoen.

19 april: Op zaterdag 12 mei organiseert Oegstgeest weer het Senioren- en Veteranenkampioenschap van de LSB. Meer informatie staat in bijgaande uitnodiging. Aanmelden voor dit gezellige toernooi kan bij Geert v.d. Wulp.

8 april: Oegstgeest heeft thuis gewonnen van Caissa 4 met 5,5 - 2,5. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

4 april: Oegstgeest heeft gisteren de Bollencup gewonnen. Ed Noordijk maakte een kort verslag.

20 maart: Oegstgeest heeft de wedstrijd tegen Leithen voor LeiSB-beker gewonnen. Captain Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

11 maart: Oegstgeest won afgelopen zaterdag van LSG 4. Captain Ed Noordijk maakte het verslag van deze wedstrijd.

13 februari: Op zaterdag 12 mei organiseert Oegstgeest weer het senioren/veteranenkampioenschap van de Leidse Schaakbond. Reserveer deze datum alvast, nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

3 februari: Vanmiddag mocht Oegstgeest het opnemen tegen medekoploper Promotie. Ed Noordijk maakte het verslag van deze spannende wedstrijd.

22 januari: Na de tweede rapid-avond staan Joop Piket en Gideon v.d. Bent bovenaan met 6 punten uit 8 partijen. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

17 december: Gisteren speelde Oegstgeest uit tegen Almere. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

15 december: Ons LSB-team heeft gisteren de eerste wedstrijd voor de beker gespeeld. SSN werd thuis met 7-1 verslagen.

27 november: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest 1 thuis tegen Leiderdorp. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

22 november: De tweede bekerwedstrijd van ons eerste team liep helaas minder goed af. Oud Zuylen won met 2,5 - 1,5. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

6 november: Oegstgeest 1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen Paul Keres 3 uit Utrecht. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

3 november: De eerste rapid-avond is gewonnen door Harry Telkamp. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

22 oktober: Ook de eerste bekerwedstrijd van ons eerste team leverde succes op. Amsterdam West werd met maar liefst 0-4 verslagen. Captain Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

22 oktober: Ook de tweede wedstrijd van het seizoen is goed afgelopen voor Oegstgeest 1. Uit werd De Waagtoren 2 met 2,5 - 5,5 verslagen. Ed Noordijk maakte een kort verslag van de wedstrijd.

22 oktober: Het jaarverslag van de secretaris en de notulen van de ledenvergadering van 7 september 2017 zijn nu beschikbaar.

20 september: Geert v.d. Wulp was afgelopen zaterdag als wedstrijdleider aanwezig bij de eerste wedstrijd van Oegstgeest 1 en heeft een uitgebreid verslag van de wedstrijd gemaakt.

20 september: De datums voor de externe wedstrijden zijn nu bekend. De jaaragenda is hier op aangepast.

19 september: Het seizoen is goed begonnen voor Oegstgeest 1. Thuis werd Fischer Z met 5 - 3 verslagen. Ed Noordijk maakte een kort verslag van de wedstrijd.

11 september: Komende donderdag begint de interne competitie. Bij verhindering uiterlijk donderdagavond 18.30 een berichtje (telefoon of e-mail) aan Ed Wagemans. Zoals ook al is gemeld in de uitnodiging voor de ledenvergadering: het mailadres is gewijzigd !!

10 september: De indeling van de teams staat nu online.

28 augustus: Het nieuwe seizoen begint op donderdag 7 september met de Algemene Ledenvergadering. De notulen van de ALV van afgelopen jaar staan hier. De interne competitie begint op donderdag 14 september. Nadere informatie over het nieuwe seizoen wordt zo snel mogelijk na de ALV op de site gezet.