Laatste nieuws

29 juni: Het afsluitende snelschaakkampioenschap van de club is gewonnen door Peter Koymans met 11,5 punt uit 13 partijen. De volledige stand staat hier.

21 juni: Het rapidtoernooi is gewonnen door Gert-Michiel de Niet. De uitslagen en de eindstand zijn nu beschikbaar.

16 juni: Na de tweede rapidavond staat Ed Wagemans verrassend bovenaan.

10 juni: Gert-Michiel de Niet heeft de eerste rapidavond gewonnen.

1 juni: Vorige week zaterdag organiseerde Oegstgeest het veteranen- en seniorenkampioenschap van de LeiSB. Ed Noordijk maakte een verslag van dit gezellige toernooi.

25 mei:

Fred Slingerland is clubkampioen!

De play-offs zijn zeer overtuigend gewonnen door Fred Slingerland. Hij scoorde maar liefst 5 uit 5.
De uitslagen van ronde 31 en de eindstand van de interne competie zijn nu beschikbaar.

13 mei: Oegstgeest speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen Zukertort 2. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

25 april: Oegstgeest heeft de bollencup gewonnen. Ed Noordijk maakte een verslag.

22 april: Komende donderdag (25 april) beginnen de play-offs. Er wordt gespeeld om het clubkampioenschap. De vier hoogsteindigende spelers in de play-offs hebben recht op een plaats in ons eerste team. Alle informatie over de play-offs staat hier. De andere schakers gaan verder met de Keizer-competitie.

22 april: De uitslagen van ronde 26 en de tussenstand van de interne competie zijn nu beschikbaar.

18 april: Oegstgeest heeft afgelopen zaterdag met een klein verlies geleden tegen DD. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

17 maart: Oegstgeest verloor gisteren van het sterke De Wijker Toren. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

17 maart: De rapid-competitie is gewonnen door Fred Slingerland. Gert-Michiel de Niet is tweede met evenveel punten. Wilfried Binnendijk is derde geworden. De uitslagen en de eindstand zijn nu beschikbaar.

11 februari: Oegstgeest won afgelopen zaterdag overtuigend van DSC Delft 2. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

18 januari: De tweede rapid-avond is gewonnen door Wilfried Binnendijk. Hij staat nu samen met Gert-Michiel de Niet op plaats 1 van de ranglijst. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

1 januari: Het eindejaars snelschaken is overtuigend gewonnen door Peter Koymans. De volledige uitslag staat hier.

16 december: Gisteren speelde Oegstgeest thuis tegen het sterke LSG 2. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

3 december: Afgelopen donderdag heeft Oegstgeest A thuis gewonnen van het sterke LSG B. Ed Noordijk maakte een verslag.

25 november: Dit weekend speelde Oegstgeest uit tegen Schaakmat Westland, ook deze wedstrijd eindigde in mineur. Playing captain Ed Noordijk maakte een verslag.

8 november: De wedstrijd Oegstgeest tegen Santpoort van afgelopen zaterdag eindigde in een klein drama. Thuis werd met maar liefst 1-7 verloren. Ed Noordijk maakte het verslag.

2 november: De eerste rapid-avond is gewonnen door Gert-Michiel de Niet. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

22 oktober: In de strijd om de KNSB-beker verloor Oegstgeest in de eerst ronde van RSR Ivoren Toren. Captain Ed Noordijk maakte een verslag.

8 oktober: Oegstgeest 1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen S. Landau uit Axel. Het werd een gelijk spel: 4-4. Dit keer zijn er zelfs twee wedstrijdverslagen: een verslag van Ed Noordijk en een verslag van Wilfried Binnendijk.

8 oktober: De volledige agenda voor 2018/2019 is nu beschikbaar.

18 september: De notulen van de ledenvergadering van 6 september 2018 zijn nu nu beschikbaar.

17 september: Ons eerste team is prima begonnen met een overwinning op het sterke Messemaker. Captain Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

14 september: De indeling van de teams staat nu online.

13 september: De startranglijst voor de interne competitie staat staat hier.

13 september: Vanavond (13 september) begint de interne competitie. Bij verhindering uiterlijk donderdagavond 18.30 een berichtje (telefoon of e-mail) aan Ed Wagemans.