Laatste nieuws

9 maart: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest 1 tegen Paul Keres uit Utrecht. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

9 maart: De uitslagen van ronde 22 en de tussenstand van de interne competie zijn nu beschikbaar.

2 februari: De eerste overwinning is binnen voor Oegstgeest 1. Thuis werd Amerfoort met 5-3 verslagen. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

2 februari: Ook na de tweede rapid-avond staat Gert-Michiel de Niet bovenaan. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

5 januari: Het snelschaken op 19 december is gewonnen door Ed Wagemans. De eindstand staat hier.

31 december: Dit jaar deed er maar een team van Oegstgeest mee aan het Oliebollentoernooi. Ed Noordijk maakte een kort verslag.

16 december: Het is ons eerste team nog niet gelukt om te winnen. Ook de uitwedstrijd tegen Purmerend ging verloren. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

28 november: Afgelopen maandag speelde ons KNSB bekerteam tegen Messemaker 1847. Ook deze wedstrijd liep niet goed af voor Oegstgeest. Ed Noordijk maakte een kort verslag.

25 november: Ook De Waagtoren bleek helaas te sterk voor ons eerste team. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

25 november: De eerste rapid-avond is gewonnen door Gert-Michiel de Niet. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

6 november: De agenda van de schaakclub is bijgewerkt.

3 november: In de wedstrijd van Oegstgeest 1 tegen De Wijker Toren bleek Oegstgeest helaas niet sterk genoeg. We verloren met 5,5 - 2,5. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

15 oktober: De eerste bekerwedstrijd van Oegstgeest 1 is in een overtuigende overwinning geeindigd. Erasmus uit Rotterdam werd met maar liefst 0 - 4 verslagen. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

30 september: De eerste wedstrijd van Oegstgeest 1 in de KNSB-competitie tegen Caissa 2 eindigde in een kleine nederlaag: 3,5 - 4,5. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

15 september: Op de LSB-vergadering zijn een aantal besluiten genomen over het speeltempo. Op onze ledenvergadering hebben we afgesproken dat we het speeltempo van de LSB-wedstrijden zouden overnemen voor de interne competitie. Dat houdt in dat we vanaf komende donderdag spelen met het volgende tempo: 1 uur en 15 minuten voor de gehele partij, met een increment van 30 seconden per zet. Ed Noordijk heeft een samenvatting gemaakt van de belangrijkste afspraken uit de LSB-vergadering.

13 september: De indeling van de teams voor de externe competie is gemaakt door de technische commissie.

12 september: Vanavond wordt de eeste ronde van de interne competitie gespeeld. De startranglijst is als gebruikelijk weer door loting bepaald. Afmeldingen voor de interne competitie svp uiterlijk 19.00 uur op de speelavond bij Ed Wagemans, bij voorkeur via de mail.

21 augustus: Het nieuwe schaakjaar begint op donderdag 5 september a.s. op onze nieuwe lokatie met de Algemene Ledenvergadering. De notulen van de vorige ledenvergadering (6 september 2018) staan hier. De interne competitie start een week later.