Laatste nieuws

18 juni: De play offs zijn gewonnen door Fred Slingerland. De uitslagen van ronde 29 en de eindstand zijn nu beschikbaar.

2 juni: Alle wedstrijden in ronde 3 van de play offs zijn nu gespeeld. De uitslagen en tussenstand staan hier.

26 mei: Oegstgeest 1 heeft afgelopen zaterdag verloren van VAS 2. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

7 mei: Het senioren/veteranenkampioenschap van de LSB is gewonnen door Martin van Gils met 6,5 punten uit 7 wedstrijden. Ed Noordijk maakte een verslag van het toernooi.

25 april: De wedstrijd tegen Philidor eindigde in een gelijk spel. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

25 april: De rapidcompetitie is overtuigend gewonnen door Fred Slingerland met een score van 12 punten uit 12 partijen. De uitslagen van de rapidcompetitie en de eindstand zijn nu beschikbaar.

4 april: Ook de uitwedstrijd tegen Rokado 1 ging verloren voor Oegstgeest. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

14 maart: Oegstgeest 1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen het sterke DD. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

8 februari: Oegstgeest 1 speelde afgelopen zaterdag uit tegen Dordrecht. De wedstrijd eindigde in 4-4. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

20 januari: Volgende week, op donderdag 27 januari, gaat de schaakclub weer open voor de interne competitie. Laat svp nog even weten aan Ed Wagemans of je dan aanwezig zult zijn.

5 december: Vorige week zaterdag speelde Oegstgeest 1 thuis tegen Rijswijk. We verloren helaas met 3-5. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

7 november: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest 1 uit tegen Soest. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

26 oktober: Afgelopen donderdag werd de eerste wedstrijd voor de KNSB-beker gespeeld. Thuis werd met 3 tegen 1 verloren van Promotie Zoetermeer. Ed Noordijk maakte een kort verslag van deze wedstrijd.

11 oktober: De tweede wedstrijd van Oegstgeest verliep een stuk beter dan de eerste. Thuis werd met 4,5 - 3,5 van Schaakmat Westland gewonnen. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

21 september: De eerste wedstrijd van Oegstgeest is helaas wat teleurstellend geeindigd in een gelijk spel. Uit tegen Krimpen a/d IJssel werd het 4 - 4. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

16 september: De notulen van de ledenvergadering (2 september 2021) zijn nu beschikbaar.

9 september: Vanavond (9 september) wordt de eerste ronde van de interne competitie gespeeld. Afmeldingen voor de interne competitie graag uiterlijk 19.00 uur op de speelavond bij Ed Wagemans, bij voorkeur via de mail.