Laatste nieuws

15 oktober: De eerste bekerwedstrijd van Oegstgeest 1 is in een overtuigende overwinning geeindigd. Erasmus uit Rotterdam werd met maar liefst 0 - 4 verslagen. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

10 oktober: De uitslagen van ronde 5 en de tussenstand van de interne competie zijn nu beschikbaar.

30 september: De eerste wedstrijd van Oegstgeest 1 in de KNSB-competitie tegen Caissa 2 eindigde in een kleine nederlaag: 3,5 - 4,5. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

15 september: Op de LSB-vergadering zijn een aantal besluiten genomen over het speeltempo. Op onze ledenvergadering hebben we afgesproken dat we het speeltempo van de LSB-wedstrijden zouden overnemen voor de interne competitie. Dat houdt in dat we vanaf komende donderdag spelen met het volgende tempo: 1 uur en 15 minuten voor de gehele partij, met een increment van 30 seconden per zet. Ed Noordijk heeft een samenvatting gemaakt van de belangrijkste afspraken uit de LSB-vergadering.

13 september: De indeling van de teams voor de externe competie is gemaakt door de technische commissie.

12 september: Vanavond wordt de eeste ronde van de interne competitie gespeeld. De startranglijst is als gebruikelijk weer door loting bepaald. Afmeldingen voor de interne competitie svp uiterlijk 19.00 uur op de speelavond bij Ed Wagemans, bij voorkeur via de mail.

21 augustus: Het nieuwe schaakjaar begint op donderdag 5 september a.s. op onze nieuwe lokatie met de Algemene Ledenvergadering. De notulen van de vorige ledenvergadering (6 september 2018) staan hier. De interne competitie start een week later.