Laatste nieuws

23 mei: Op donderdag 25 mei beginnen de play-offs. De hoogste vier van de ranglijst spelen om het clubkampioenschap. De andere schakers gaan gewoon verder met de interne competitie. Zie de play-off pagina voor meer informatie.

23 mei: Op 29 april is bij Oegstgeest het het senioren/veteranenkampioenschap van de LeiSB gespeeld. De winnaar is Bert van der Marel. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

14 mei: De uitslagen van ronde 30 en de tussenstand zijn nu beschikbaar. De bovenste vier van deze ranglijst hebben zich geplaatst voor de play-offs.

29 april: De rapidcompetitie is gewonnen door Fred Slingerland. Hij scoorde 9 punten, evenveel als Evert Leeuwenburgh en Ed Wagemans. Op basis van het onderlinge resultaat werd Fred eerste, Evert tweede en Ed derde. De uitslagen en de eindstand zijn nu beschikbaar.

25 april: In de laatste wedstrijd kon ons eerste team helaas niets bereiken. We verloren en zijn nu gedegradeerd naar de vierde klasse. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

3 april: Ons eerste team speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Oud Zuylen. De wedstrijd werd helaas met 3-5 verloren. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

14 maart: Goed nieuws over Oegstgeest 1. Afgelopen zaterdag werd Philidor verslagen met 3,5 - 4,5. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

12 februari: Gisteren speelde Oegstgeest 1 thuis tegen Alphen. Helaas kwamen we niet verder dan een gelijkspel. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

4 februari: Afgelopen donderdag is de tweede rapidavond gespeeld. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

20 december: Onze eerste team heeft afgelopen zaterdag helaas verloren van Leiderdorp. Playing captain Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

1 december: De eerste rapidavond is gewonnen door Gideon v.d. Bent. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

30 november: De wedstrijd van Oegstgeest tegen Voorschoten eindigde ondanks het ratingverschil in een stevige nederlaag. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

7 november: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest uit tegen LSG 3. De wedstrijd eindigde in een gelijk spel: 4 - 4. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

25 oktober: De eerste bekerwedstrijd van ons eerste team liep niet naar wens. We verloren met 1,5 - 2,5 van Erasmus uit Rotterdam. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

11 oktober: De tweede wedstrijd van ons eerste team verliep wat minder goed dan de eerste wedstrijd. Er werd thuis verloren van Schaakhuis uit Den Haag. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

26 september: De jaaragenda is bijgewerkt met de externe wedstrijden en bijzondere avonden.

21 september: De invallers leverden een belangrijke bijdrage aan de eerste overwinning van Oegstgeest 1. VAS 3 werd in de uitwedstrijd met 3,5 - 4,5 verslagen. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

19 september: De notulen van de ledenvergadering (1 september 2022) zijn nu beschikbaar.

31 augustus: Morgen, 1 september, wordt de algemene ledenvergadering gehouden. Op donderdag 8 september begint de interne competitie. De jaaragenda wordt zo snel mogelijk na de ledenvergadering bijgewerkt.