Laatste nieuws

23 februari: De uitslagen van ronde 20 en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

7 februari: Afgelopen zaterdag speelde Oegstgeest tegen DD. We verloren helaas met 5,5 - 2,5. Ed Noordijk maakte een kort verslag van de wedstrijd.

4 februari: Na de tweede rapid-avond staat Gert-Michiel de Niet bovenaan gevolgd door Gideon v.d. Bent en Fred Slingerland. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

21 december: De KNSB wedstrijd tegen Promotie eindigde in een gelijk spel. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

6 december: De tweede bekerwedstrijd van Oegstgeest ging helaas verloren. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

6 december: De eerste rapid-avond is gewonnen door Fred Slingerland. Gert-Michiel de Niet en Johan Boots. De uitslagen en de tussenstand zijn nu beschikbaar.

28 november: Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen koploper HWP Haarlem. We verloren helaas met 5-3. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

5 november: In de tweede wedstrijd van Oegstgeest werd gelijk gespeeld tegen Kennemer Combinatie 3. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

11 oktober: Ook de eerste bekerwedstrijd van Oegstgeest werd gewonnen. Ed Noordijk maakte een verslag van de wedstrijd.

19 september: Oegstgeest heeft de eerste wedstrijd ruim gewonnen, een goed begin. Ed Noordijk maakte het verslag van de wedstrijd.

1 september: Het nieuwe schaakseizoen gaat beginnen. Op donderdag 7 september wordt de algemene ledenvergadering gehouden. De notulen van de vorige ledenvergadering (1 september 2022) staan hier. Op donderdag 14 september begint de interne competitie. De jaaragenda wordt zo snel mogelijk na de ledenvergadering bijgewerkt.